Η ιστορία μας

Το κατάστημα κρητικών παραδοσιακών προϊόντων «Η Κρήτη» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της με τον Μιχάλη Αλυγιζάκη τον Απρίλιο του 1970. Με συνοδοιπόρο τη σύζυγο του Μαρία Αλυγιζάκη, όλα αυτά τα χρόνια έχουν επιλεγεί τα προϊόντα μας με μεράκι από παραγωγούς όλης της Κρήτης. Άλλωστε, πρωταρχικός μας στόχος εξαρχής ήταν να διακριθούμε για την αυθεντικότητα και την άριστη ποιότητα μας.

Μετά από 50 σχεδόν χρόνια παρουσίας στην αγορά των κρητικών προϊόντων, το κατάστημά μας έχει δίκαια κερδίσει την εμπιστοσύνη και έχει αποκτήσει αναγνωρισιμότητα από τους πελάτες μας. Τα προϊόντα μας συνδυάζουν την άριστη ποιότητα σε τιμές προσιτές για τον καταναλωτή και αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι έχουμε μόνιμους πελάτες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα, σήμερα προμηθεύουμε πελάτες εντός και εκτός Αττικής όπως και διάφορα από τα νησιά μας.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τσικουδιά και ρακόμελο, κρασί 10 ετών (μαρουβά), ροζέ, ρετσίνα και κόκκινο κρασί, τυροκομικά προϊόντα, καπνιστά αλλαντικά, καλιτσούνια και πίτες, διάφορα παξιμάδια και βουτήματα, χυλοπίτες και τραχανά, φυσικό ξίδι από κρασί, ανθό αλατιού από τη Γραμβούσα, αλατσολιές, βότανα από τα Λευκά Όρη, βασιλικό πολτό κ.α.

Εμείς «στην Κρήτη» συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε: ανακαλύπτουμε νέες προτάσεις για το τραπέζι σας και εμπλουτίζουμε επιλεκτικά την ποικιλία των προϊόντων μας, διατηρώντας πάντα την ποιότητα και την παράδοση που μας έχει αναδείξει και μας χαρακτηρίζει.

Σας περιμένουμε με χαρά να δοκιμάσετε και να γνωρίσετε μαζί μας τις αγνές γεύσεις από το νησί μας!