Κρασί – Τσικουδιά

Η Κρήτη έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για το κρασί και την τσικουδιά της! Το αµπέλι της καλλιεργείται συστηµατικά εδώ και περίπου 4.000 χρόνια και για τους Κρητικούς το αμπέλι και το κρασί είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένα με τα έθιμα και τις παραδόσεις τους.

Το κρασί συνοδεύει πάντα ένα κρητικό καθημερινό τραπέζι ή το γεύμα της παρέας, αλλά, δεν υπάρχει κρητικό σπίτι και χωρίς τσικουδιά. Στην Κρήτη, η τσικουδιά (ή ρακή)  είναι ένα «μέσο επικοινωνίας» και αποτελεί το πιο συνηθισμένο κέρασμα σε έναν καλεσμένο.

Οι προμηθευτές μας, με τη μακρόχρονη πείρα που τους διακρίνει αλλά και το μεράκι τους, αναδεικνύουν αρώματα και γεύσεις για να σας προσφέρουν εκλεκτά κρασιά που ικανοποιούν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.

Στα top των προτιμήσεων των πελατών μας βρίσκεται ο Μαρουβάς 10 ετών από ρωμέικο σταφύλι και η γλυκόπιοτη τσικουδιά και το ρακόμελο μας που προσφέρουν ένα γευστικό αποτέλεσμα που θα σας ανταμείψει!

Υποκατηγορίες